Gratarul creste riscul imbolnavirii de cancer

august 6, 2007

Persoanele care traiesc suficient de des experienta alimentarii cu carne la gratar, au un risc mai crescut de a dezvolta cancer, informeaza www.bignewsnetwork.com
Dieteticienii de la Baylor Regional Medical Center din Plano au descoperit ca a manca gratar prea des iti poate creste sansele de a te imbolnavi de cancer.
Acestia au specificat faptul ca burgerii suculenti si in mod special cei facuti acasa, este foarte posibil sa contina carconogeni.
O sugestie oferita de specialisti a fost aceea de a evita arsul carnii sau rumenitul prea puternic. Gatitul mai indelngat la temperaturi mai mici este cea mai buna metoda.
Alt sfat este depielitarea puiului sau subtierea bucatilor de vita sau porc pentru a se putea face mai repede.
Trebuie specificat ca este vorba numai despre carne pe gratar. Legumele si fructele facute pe gratar pot fi o garnitura delicioasa si fara riscuri.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro